Rabu, 18 Mac 2009


Hari ni kisahku asyik dgn memekapkan blog aku yg satu ni, lepas aje susun buku -buku dan buat kerja-kerja wajib aku kat library aku pun memulakan operasi mekap-memekap ni. Mula-mula tu rasa mcm nak menangis jugaklah sbb aku tak dpt nak masukkan templat yg aku inginkan, jenuh jugak masuk sini sana sinun...nak tanya cikgu yanie dia pegi sauna(xnaklah ganggu kecian kat cikgu aku tu ), aku pun menumpang kasih kat my little sweet Zura @ nama manja je Jua, he he he... so apa yg ade kat blog aku sekrg tu la hasil ye... kira ni tunjuk wajah gembiralah ni, mgkn sbb aircord kat library aku dah pulih agak ye, dgn suasana yg sejuk ini minda aku dpt berfungsi sepenuh ye, apa2 pun big thank 2 my sweet cikgu Yanie & Jua. I Luv 2 U...Dan Alhamdullilah kerana Allah SWT memudahkan urusan aku hari ini.Yang baik dtg ye dari Allah SWT dan yg buruk itu dtg ye dari saya sendiri yg byk kelemahan ye.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan