Khamis, 27 Ogos 2009

Hadiah besday


























Mula2 tak tahu nk bagi ape, ade jugak sembang2 dgn huby Soffi mmg gemar main gelongsor. Kalu gi klinik Huda tula yg dcari ye. Kalu gi taman mainan tak boleh naik gelongsor sgt sbb gelongsor ye tinggi(wei tu ajela anak aku sorang, jgn gelak tau) sekadar sembang tak sangka Abi Soffi belikn gelongsor utk hadiah hari lahir ye. Apa lg senyum sampai ketelingala jawab ye, berpeluh2 asyik main gelongsor sampai tido pun kat gelongsor(ade ke patut).


Ummi Soffi pulak bagi gelang tangan dtambah sedikit duit padi datuk ye hihihi :) nk raya katakn , ape2 pun Ummi n Abi selalu mendoakan yg terbaik utk mata cahaya kami, Ain Nur Soffiyyah, we love u so much my little sweet Soffi.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan