Khamis, 4 Mac 2010

Daun ini


Daun dlm balang ini aku import dari lib Dataran Sabak Bernam. Bila aku pandang kehijauan ye umpama memberi aku kesegaran agar aku punya aura positif. Aku n hijau mmg tidak dpt dipisahkan.

Selain itu, daun ini dah lama berada dlm mantan kisah2ku di lib dataran. Dah serasi , rasa mcm pandang wajah kekasih hati pulak, sehari tak ku pandang terasa windu hehehehehe...

Aku ambk sehari selepas aku ditranfer ke lib baru, pagi2 aku drive ke mantan libku, berkorban sedikit tidak mengapa, janji hatiku puas, itu yg penting.

Sebenar ye aku nk upload gambo2 aku n my kwn2 baru kt kerusi + meja masing2 tp tak boleh sbb internet slow sgt, jenuh jugak nk tunggu, takpe sok aku uploadkan, tunggu ye... sekarag aku nk layannn mata... selamat malam, moga mimpi yg indah2... sebelum itu jgn lupe baca Bismillah sebelum tutup mata. Layannn...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan