Rabu, 9 September 2009

Istimewanya hari ini

Sungguh cantik tarikh hari ni 09-09-09. Dah lama rasa ye tak update blog ni, rindu sgt nk cite mcm2 ttg kisah aku, sebenarnya aku agak sibuk dgn pelbagai tugas2 yg perlu diselesaikn sebelum raya, thn ni agak penat sikit sbb aku kene buat persiapan utk raya plus persiapan perkahwinan adik aku yg Insya Allah akan berlangsung pd 04-10-09.

Ni kat kepala mcm2 dok fikir, baju raya aku, suami, anak n my family tak siap lg, langsir tak siap lagi, biskut raya tak siap lg, peh sabo ajela wahai hati n ade lg satu kisah yg amat menarik nanti aku cite ye, jgn mare sbb ni pun curi2 update blog ,skrg ni pun tgh potong kain utk buat set bilik pengantin adik aku, bersambung kemudian..... (:-)))

Tiada ulasan:

Catat Ulasan