Halaman

Tahniah

Ainraihan | Khamis, Mei 26, 2011 | 0 Komen |

Tahniah untuk sahabat maya ku ... Jua . Setelah hampir 5 tahun menunggu... akhirnya termakbul doa untuk memiliki cahaya mata . Tahniah Jua ...

Pada Jua ... jaga diri baik-baik yew ... All The To U Jua ...

Titik Pertemuan

Ainraihan | Rabu, Mei 25, 2011 | 0 Komen |

Di sini lah pertemuan akan terjalin... setelah meninggalkan alam sekolah pada tahun 1995 dan masing-masing membawa hala tuju kisah-kisah kehidupan ... pada 28 Mei ini akan terlakar lah memori indah kami bekas-bekas pelajar Sek Men Meru 1991-1995 .

Bertemu dan berpisah resam dunia ... semoga semua teman-teman ku senantiasa success selalu ...

Insya Allah , ada ruang akan aku buat n3 khas tentang reunion nie nanti ... Doakan yg terbaik untuk kami ...

Facebook

Ainraihan | Isnin, Mei 23, 2011 | 0 Komen |
Gambar Ehsan Dari Mr Google...

Kenape aku ade akaun facebook ...

Aku mula berkenalan dgn facebook nie pd tahun ini iaitu lebih kurang dalam bulan Mac setelah berpindah tempat bertugas. Org yg memperkenalkan facebook kpd aku ialah Miss Yuyu. Duluw bila fenomena facebook melanda org-org di Malaysia , aku mmg buat tak tahu je sbb aku lebih cenderung pd blog.

Namun ... setelah facebook aku kenal , ianya bukan satu kepentingan dalam kehidupan aku cuma aku kadang-kadang log in sbb nk baca perkembangan teman-teman waktu remaja ku duluw ... mmg seronok hingga kami sepakat untuk mengadakan reunion pd 28/05/2011 ini. Insya Allah , jika tiada halangan aku akan turut serta dlm majlis ini.

Ber facebook itu tak salah cuma harus lah pandai menjaga diri bila kita berada di alam maya ini ...

Rasa yew tak sabar nk jumpa teman-teman lama aku duluw ... masing2 dh ada anak hehehe ... Moga perjumpaan ini akan menyambung kembali jalinan ukhwah kami ... Insya Allah.

Program Generasi Idaman Selangor

Ainraihan | Khamis, Mei 19, 2011 | 0 Komen |


Adik ni lah Juara Pertandingan Bercerita yg dikelolakan oleh Perpustakaan Daerah Sabak Bernam . Masa program ni berlangsung aku ditugaskan menjadi jurugambar. Mmg penat sgt , balik rumah terus tumbang hehehe ... layannn gambo yew ...

Tote Bag

Ainraihan | Sabtu, Mei 14, 2011 | 0 Komen |


Menjahit 2 tote bag dapat 1 bag hadiah untuk soffi sbb memahami umi yew yg mmg minat menjahit hehehe ...

Izznur ke 4

Ainraihan | Khamis, Mei 12, 2011 | 0 Komen |
Seiras dgn kakak yg ke 2 ... bulat je ...

With brother n kakak yg ke 3 ... hehehe

Hah!!! yang gambo katil nie ... nie lah tempat aku 5 thn dulu di mana lps aje bersalin , katil nie lah yg menjadi saksi aku  dan soffi ... kenangan tuw hehehe

Mmg seronok melawat org bersalin nie ... tgk baby baru lahir , aku polak terlebih teruja ...

Menu hari nie ...

Ainraihan | Khamis, Mei 12, 2011 | 0 Komen |

Ni lah menu kita org hari nie ... Kak Bib ... Miss Yuyu ... n Aan . Kak Mis takde hari nie , dia pergi Lib Shah Alam , ade bengkel .

Menu2 nie dibawa sendiri oleh kami bertiga ... Yuyu kata , penjimatan lebih hangat dari biasa hehehe ... Ok aku bagitau yew ... nasi ------> Miss Yuyu yg bwk , Ikan Sambal ------> Kak Bib ------> Telur Sambal Kesukaan Cikgu Jamsari ------> mestilah isteri dia yg bwk hehehe ...

Boleh menjadi amalan yg mulia n utk kebaikan poket masing-masing hehehe ... ok esok menu ape pulak yew ... fikir-fikir

Cenderahati Perkahwinan

Ainraihan | Selasa, Mei 10, 2011 | 0 Komen |

Promosi tote bag bersaiz kecil RM 5.00 untuk tempahan 30 buah beg ke atas . Tempahan 3 bulan awal . Berminat emailkan nama dan hp teman-teman kpd saya di ainraihan@ymail.com atau facebook Ainraihan .

Jom tempah !!! ... Iklan sekejap di kisahku ... kamu kisah aku lagi lah kisah hehehe ... senyum sikit ...

Ingin ...

Ainraihan | Jumaat, Mei 06, 2011 | 0 Komen |

Gambar Ehsan Dari Mr Google ...
Gambar Ehsan Dari Mr Google ...




Ku teringin ... hehehe ... Sebenarnya En Huby yg teruja sgt. Nk jgk bg hadiah nie sok masa besday En Huby ... tgh kumpul duit nie ... sikit-sikit, lama-lama jd bukit... boleh lah bg hadiah nie ...

Kalau tak dpt bg thn nie bg thn depan, Insya Allah .

Aku lihat

Ainraihan | Rabu, Mei 04, 2011 | 0 Komen |

Aku lihat  gambar ...
Biar apa pon rasa di dada ini ...
Biar lah ku telan sendiri ...
Kerna
Itu adalah yg terbaikkk!!!
Kisahku © . Designed by MaisarahSidi.com